• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Auto interieur schoonmaken


Uw auto een goede schoonmaak beurt geven is van tijd tot tijd niet te voorkomen. Indien u liefhebber bent zal dit minder moeite kosten dan waneer u het meer als noodzakelijk kwaad ziet. Hoe u ook tegen het schoonmaken van uw auto aan kijkt, de juiste schoonmaakmiddelen voor ieder onderdeel van uw auto gebruiken zal de taak een stuk gemakkelijker maken.

Gespecialiseerde schoonmaakmiddelen


De binnenkant van uw auto schoonmaken vereist hele andere schoonmaakmiddelen dan de buitenkant. Het interieur van uw auto is namelijk van een heel ander materiaal dan de lak aan de buitenkant. Een intikker, maar vaak wordt hier niet direct stil gestaan bij het kopen van autopoets middelen. De bekleding van de autostoellen & het dashboard vereisen heel andere producten de specifiek voor deze taak zijn gemaakt.

Leer & vinyl


Is de bekleding van uw autostoelen van leer en dient dit schoon gemaakt te worden dan is een leer conditioner het beste product om dit in conditie te houden. Gebruik Kenotek Pro Vinyl & leater conditioner om het leer soepel zonder barsten te houden en om een uv-bescherming te geven. Door de anti-statische formule komt er een stofafstotende laag op het leeroppervlakte waardoor het leer er langer mooi uit ziet. Kenotek Pro Vinyl & Leater kunt u hier bestellen.

Overige bekleding


Is de bekleding van uw autostoelen van stof dan kunt u beter een textiel reiniger gebruiken. Het is belangrijk dat alleen het vuil wordt aangepakt en dat de kleur van de bekleding niet wordt aangetast. Kenotek Interieur cleaner is hier een perfect schoonmaak middel voor. Het reinigt uw bekleding, maar ook alle kunststof onderdelen van uw auto interieur. Door de anti-statische werking heeft vuil & stof ook langer geen grip op de oppervlaktes waardoor het er langer schoon uit blijft zien. Indien u geen hobbie heeft aan het schoonmaken van uw auto is dit natuurlijk ideaal. Maar ook als u juist het beste voor uw auto wil hebben is Kenotek Pro Interieur Cleaner een zeer goede keuze. Vele professionele autopoets bedrijven maken naar volle tevredenheid gebruik van het schoonmaakmiddel uit de Kenotek Pro lijn.

Direct online bestellen


U kunt dezelfde professionele resultaten boeken en Kenotek Vinyl & leather conditioner en Kenotek interieur Reiniger hier direct bestellen. Hou uw auto schoon en stofvrij met de krachtige interieur schoonmaak producten van Kenotek. Voor zowel lederen als stoffen interieurs vindt u hier de beste producten. Gebruik deze producten ook voor het interieur & binnenkant van uw vrachtwagen of boot. Door de handige spray bussen gebruikt u niet meer dan noodzakelijk is en doet u lang met een verpakking. Het eindresultaat mag er zijn!
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766