• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Klantenreacties


Wij zijn zeer benieuwd naar uw reacties op onze Kenotek producten. Laat uw reactie horen.

Bekijk hier de reacties

Seat Leon: Kenotek!


Geachte iedereen die dit leest!

 

Het is echt waar kenotek is serieus gewoon simpel maar dan ook echt super schoon!

Het laat geen vlekje na met natuurlijk de juiste bereiding die er bij geschreven staat.

Ik heb dit niet op de gok gekocht maar omdat een vriend van mij altijd naar Vw meetings gaat en zijn auto dus altijd superschoon moet zijn.

 

Echt simpeller en schoner bestaat niet!

Dit is vele malen beter en goedkoper dan de wasstraat.

 

 

dinsdag, 06 juli 15:28

Roy Vos: Kenotek producten


Geacht HBS Carcleaning,

Onlangs heb ik van julie alle Kenotek producten gebruikt.

Samengevat:Super!!!!!

Makkelijk&eenvoudig maar het werkt echt super goed.

Julie hebben er een vaste&zeer tevreden klant bij.

Met vriendelijke groet,

Roy

maandag, 07 september 22:57

Wim Vinken: Te gek


Hallo Adri en José,

hartstikke bedankt voor de tips wat betreft jullie clean-spulletjes. Ze werken zo geweldig! Heb nieuwe klant, overbuurman, is ook helemaal hoteldebotel. Hij vraagt met spoed een can wat ik ook altijd heb. We maken er alles onderhand mee schoon, auto, fiets, boot en zelfs ons Chalet enne....dat is meer dan tof.

Graag tot gauw met de groetjes van Wim.

vrijdag, 21 augustus 12:27

K. van Oostveen: Proef


Produkten op aanraden net besteld, hoop van harte dat ze net zo goed zijn als beweerd wordt!

 met vriendelijke groet,

K. van Oostveen

vrijdag, 21 augustus 10:16

Jos Eijkelberg: superspul!!!!!!!!!


Hoi Adri en Jose,

Was een superspul die shampoo van jullie. Mijn auto ziet er uit alsof ie net gecleanerd is en dat met maar een dopje shampoo. De lak lijkt wel nieuw. En het gaat zo gemakkelijk. De wax werkt ook perfekt en het kost echt geen enkele moeite. Zelfs de aanslag van de remmen op de velgen veeg je er zo af. Jullie hebben echt niks teveel gezegd. SUPERSPUL!!!!

Groetjes Jos Eijkelberg

maandag, 18 mei 22:10

Concordia Obbicht: Autowasdag


Beste Adri en Jose,

Zaterdag 16 mei hebben de leden van drumband Concordia Obbicht een succesvolle autowasdag beleefd. Meer dan 100 auto's zijn gewassen met jullie Kenotek-producten. Alle opbrengsten komen ten goede aan onze deelname aan de concertwedstrijden voor slagwerkensembles tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. Wij zullen daar op 31 juli om 16.30u aantreden!

Hartelijk dank voor jullie spontane (re)actie en het heeft zeer zeker bijgedragen aan het succes van de dag!!!

Groet en tot ziens,

Drumband van Harmonie Concordia Obbicht

maandag, 18 mei 10:11

Gast: P. Beckers: Kenotek producten


Beste Jose en Adrie,

Ik heb jullie producten gebruikt om mijn Honda Shadow te poetsen, ik heb al vele andere producten gebruikt maar nog geen die zo gemakkelijk te gebruiken waren en waarvan de motor zo'n mooie glans kreeg als van Kenotek. De Whitewall banden zijn weer prachtig wit het chroomwerk en zelfs het windscherm is weer als nieuw. Ook heb ik vele complimenten van andere motorfanaten mogen ontvangen.

Groetjes Ed Coenen

dinsdag, 14 april 11:54

Sjeng: Velgen en lakwerk


Hoi,

Ook ik heb kennis gemaakt met de producten,

o.a. de velgenreiniger, man, wat een resultaat. Nooit gedacht dat ik de remaanslag, teer en pekel op zo'n gemakkelijke manier kon verwijderen. Als nieuw.

En dan de shampoo, echt iets voor mij, lekker makkelijk, 2 dopjes in een emmer, wassen, afspoelen droogvegen(hoeft volgens mij nog niet eens) en klaar is Kees.

Sha(m)poo

groetjes

Sjeng

 

dinsdag, 03 maart 19:54

frank: kenotek produkten


hoi adri,

ik wil je via deze weg even laten weten dat ik zeer te spreken ben over de produkten van kenotek.

met vriendelijke groet

frank van osN.Y.C transport

dinsdag, 11 november 16:29

Dorien: Geweldig interieur produkt


Hallo Adri,

ik kwam toevallig in aanraking met een produkt van Kenotec. Na een lek in mijn truck stond er een enorme laag water aan de binnenkant. Ook de bekleding was drijfnat. Aangezien ik net als de meeste chauffeurs rook als een ketter droogde de bekleding met bruine kringen op. Ik probeer ook net als de meeste chauffeurs mijn "woning" schoon te houden wat niet altijd meevalt. We gebruiken allemaal poetsmiddelen maar nog geen enkel produkt heeft gedaan wat dit middel doet. Ik dacht echt dat die kringen er nooit meer uit zouden gaan maar de wonderen zijn dus de wereld nog niet uit. Zodoende ga ik ook de andere produkten maar eens proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten!!!

Enkele van mijn collega's hadden mijn auto van binnen bekeken en zeiden al dat gaat er nooit meer uit maar gelukkig is dit toch gelukt. Ook zij zijn nu enthousiast.

Vriendelijke groet,

Dorien van Keulen, firma Hoefnagels Transport

 

zondag, 09 november 20:44

P. Tinnemans: Kenotec Shampoo en Wax


Hallo,

Ik heb de producten Kenotek autoshampoo en wax gebruikt. Over deze producten ben ik zeer tevreden. Ze zijn snel en zeer gemakkelijk in gebruik. De Kenotek producten ga ik in de toekomst dan ook zeker vaak gebruiken.

Met vriendelijke groet,

P. Tinnemans

 

 

zaterdag, 01 november 17:20

ingrid: ruitenreiniger


Hallo

Ik wil jullie even het volgende vertellen.

Ik heb de ruitenreiniger gekocht.

Weet je dat je die niet alleen voor de ruiten en spiegels kunt gebruiken ?

Ik doe er onze hoogglans witte keuken mee afnemen.

Erop spuiten , met een doekje erover en klaar is kees

En dat zonder strepen.

Gr Ingrid

 

 

 

 

zaterdag, 01 november 15:47

I. Peeters: cleaner


Ik wilde via deze weg nog even terugkoppelen dat jullie spul goed werkt. Ik gebruik het weliswaar niet voor de auto, maar voor het poetsen van mijn huis. De glasscleaner werkt perfect voor spiegels/glas en lood en alle andere ramen in huis. Een beetje vochtig maken en met een paar vellen keukenrol droogvegen.

Sinds kort gebruik ik ook de interieur cleaner en deze werkt goed voor allerlei vlekken. Kortom niet alleen goed voor de auto en boot maar ook voor je huis.

Met vriendelijke groet,
Mw. I. Peeters

zaterdag, 25 oktober 18:36

Edwin: Autoshampoo kenotek


Beste HBS,

Ik ben een gebruiker van uw producten. Ik ben er zeer tevreden over. Je krijgt met de shampoo een mooie diepe glanzende lak en je hoeft er niet voor te boenen, dat scheelt alweer. Ik gebruik deze op het moment in combinatie met de showroom shine en dit is een perfecte combinatie. Hij blijft zijn kleur houden en is makkelijk schoon te maken. Kortom ik ben overtuigd!!

Groetjes Edwin

donderdag, 23 oktober 17:06

P. Beckers: Kenotek producten

Geachte Dhr/mw,

Bij deze wil ik even aan jullie weten dat ik uiterst tevreden ben over jullie producten!!! Ik ben een fervent poetser en zie mijn wagen graag blinkend en schoon. Nu heb ik eindelijk producten die eenvoudig in gebruik zijn en goed werken. Ik gebruik zelf op dit moment de shampoo voor het exterieur. Het prettige vind ik de glans, het lijkt wel of ik de wagen gecleanerd heb. Als ik erna door de regen rij, vliegen de druppels er gewoon af en is hij weer als net gepoetst!!
Voor het interieur gebruik ik de vinyl en leather conditioner. Ik heb halfleren stoelen en die zien er weer tiptop uit. Ook het dashboard breng je weer in nieuwstaat. Ik kon het de eerste keer niet geloven. Ik heb zelf het idee dat het ook veel langer stofvrij blijft. Tenslotte gebruik ik voor de ramen de glascleaner. Ook een goed product wat een prachtige glans achterlaat. Mijn vrouw gebruikt hem nu ook in het huishouden en dat zegt genoeg..!!

Met vriendelijke groeten,
P. Beckers.

dinsdag, 14 oktober 21:45


 
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766