• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Wassen & drogen

Het wassen van uw auto is misschien wel de belangrijkste stap in het onderhouden van uw auto en hetgeen wat u het vaakst doet. Het is dan ook belangrijk dat u hier de juiste producten voor gebruikt. Wassen met bijvoorbeeld allesreiniger of afwasmiddel kan de lak van uw auto beschadigen. Daarom adviseren wij u dan ook een echte autoshampoo te gebruiken. Shampoos voor auto's komen in verschillende soorten voor. HBS Carcleaning heeft diverse shampoos die optimaal voor gebruik voor uw auto zijn. Kies voor Snow Foam shampoo als als voorwas middel bij grote vervuiling. Het vuil weekt dan los en spoelt voor een groot gedeelte al gemakkelijk van uw auto. Met Anti insect weekt u insectenresten op uw auto los. De autoshampoo Brilliant Wash gebruikt u vervolgens om de klus te klaren. Als u uw auto heeft droog gezeemd, gebruikt u Glass cleaner om de ruiten streepvrij schoon te maken.

Velgen en banden reinigen

Bij de reiniging van de auto worden vaak de velgen en banden overgeslagen omdat deze 'toch weer zo vies worden'. Maar het is van uiterst belang om deze ook regelmatig te reinigen. Remstof is namelijk erg lastig te verwijderen van de banden, en wanneer u het te lang laat zitten is het vaak helemaal niet meer te verwijderen. Daarom raden wij het aan om bij elke wasbeurt ook uw velgen en banden mee te nemen.

De velgenreiniger Kenotek Pro Wheelcleaner en Kenotek Pro Wheelcleaner Ultra ontdoet uw velgen grondig van vuiligheden zonder deze met zuren te beschadigen. Met Tyre plastic gloss maakt u banden en het plastic van uw auto weer als nieuw.

Polijsten en waxen

Naast de banden en velgen is de lak van uw auto natuurlijk ook erg belangrijk en vooral erg zichtbaar. Het is dan ook van groot belang om de lak goed bij te houden om het in top conditie te houden. Naast het wassen is het dan ook noodzakelijk om de lak regelmatig grondig te reinigen om krassen en verkleuring te bestrijden. Door de lak bijvoorbeeld te behandelen met klei van HBS Carcleaning verwijdert u eenvoudig alle oppervlakkige vervuilingen en zal de lak weer spiegelglad zijn. De goed waarneembare krasjes kunt u verwijderen door middel van een krasverwijderaar, en de kleine krasjes kunnen gepolijst worden met Polish and wax. Hierbij wordt een optimale glans behaald en wordt de lak intensief gevoed waardoor de oorspronkelijk kleur ook hersteld wordt. Verder beschikt HBS Carcleaning ook nog over een wax spray Showroom Shine die de lak beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf.

E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766