• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Wassen & drogen

Het wassen van uw auto is misschien wel de belangrijkste stap in het onderhouden van uw auto en hetgeen wat u het vaakst doet. Het is dan ook belangrijk dat u hier de juiste producten voor gebruikt. Te vaak wassen met bijvoorbeeld allesreiniger of afwasmiddel kan de lak van uw auto beschadigen en daarom adviseren wij u hier dan ook de juiste shampoo voor te gebruiken. Shampoos voor auto's komen in verschillende soorten voor. HBS Carcleaning beschikt over verschillende shampoos die allemaal optimaal zijn voor uw auto, de keus is simpelweg aan u wat u meer nodig heeft op het moment. Komt u vaak buiten de stad en bent u vaak in de natuur, dan is een krachtig reinigende shampoo bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor u.

Velgen en banden reinigen

Bij de reiniging van de auto worden vaak de velgen en banden overgeslagen omdat deze 'toch weer zo vies worden'. Maar het is van uiterst belang om deze ook regelmatig te reinigen. Remstof is namelijk erg lastig te verwijderen van de banden, en wanneer u het te lang laat zitten is het vaak helemaal niet meer te verwijderen. Daarom raden wij het aan om bij elke wasbeurt ook uw velgen en banden mee te nemen.

De velgenreiniger Kenotek Pro Wheelcleaner en velgenreiniger Kenotek Pro Wheelcleaner Ultra ontdoet uw velgen grondig van vuiligheden zonder deze met zuren te beschadigen.

Polijsten en waxen

Naast de banden en velgen is de lak van uw auto natuurlijk ook erg belangrijk en vooral erg zichtbaar. Het is dan ook van groot belang om de lak goed bij te houden om het in top conditie te houden. Naast het wassen is het dan ook noodzakelijk om de lak regelmatig grondig te reinigen om krassen en verkleuring te bestrijden. Door de lak bijvoorbeeld te behandelen met klei van HBS Carcleaning verwijdert u eenvoudig alle oppervlakkige vervuilingen en zal de lak weer spiegelglad zijn. De goed waarneembare krasjes kunt u verwijderen door middel van een krasverwijderaar, en de kleine krasjes kunnen nog optioneel gepolijst worden. Hierbij wordt een optimale glans behaald en wordt de lak intensief gevoed waardoor de oorspronkelijk kleur ook hersteld wordt. Verder beschikt HBS Carcleaning ook nog over een wax die de lak beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf.

E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766