• Gratis levering vanaf € 75,-
 • Veilig betalen
 • Deskundig advies
 • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Anti InsectInsectenresten op uw auto kunnen niet alleen lelijk zijn, maar ook schadelijk voor de lak van uw voertuig. Bij HBS Carcleaning begrijpen we hoe belangrijk het is om uw auto in optimale conditie te houden. Daarom bieden we Kenotek Anti-Insect aan, een effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen van hardnekkige insectenresten.

onze prijs
€ 8,40
 • Insecten vlekken zonder moeite verwijderen
 • Productomschrijving

  Waarom is het belangrijk om insectenresten te verwijderen?

  Insectenresten bevatten zuren die de lak van uw auto kunnen aantasten en beschadigen. Als u ze niet tijdig verwijdert, kunnen deze zuren de beschermende laag van uw auto aantasten, wat kan leiden tot verkleuring en zelfs roestvorming. Bovendien kunnen insectenresten ook uw zicht belemmeren als ze zich ophopen op de voorruit en spiegels.

  Hoe gebruikt u Kenotek Anti-Insectenverwijderaar?

  Kenotek Anti-Insectenverwijderaar is eenvoudig te gebruiken en effectief bij het verwijderen van hardnekkige insectenresten. Volg deze stappen om uw auto snel en eenvoudig te reinigen:

  1. Inspecteer uw auto: Controleer uw auto op insectenresten, met bijzondere aandacht voor de voorruit, motorkap, grille, koplampen en zijspiegels, waar insecten het meest waarschijnlijk in contact komen met uw voertuig.
  2. Schud de fles: Schud de Kenotek Anti-Insectenverwijderaar goed voor gebruik om ervoor te zorgen dat de formule goed gemengd is.
  3. Spray op het oppervlak: Spuit de anti-insectenverwijderaar rechtstreeks op de insectenresten, zorg ervoor dat u het oppervlak goed bedekt. Laat het product ongeveer 1-2 minuten inwerken om de insectenresten te laten weken en los te maken.
  4. Veeg af met een zachte doek: Gebruik een zachte microvezeldoek om de insectenresten voorzichtig van het oppervlak te vegen. Vermijd schrobben of krachtig wrijven, omdat dit krassen op de lak kan veroorzaken.
  5. Spoel uw auto af: Spoel uw auto grondig af met water om eventuele resten van de Kenotek Anti-Insectenverwijderaar te verwijderen.
  6. Droog uw auto: Gebruik een schone, droge microvezeldoek om uw auto af te drogen en strepen of watervlekken te voorkomen.

  Zie ook het filmpje onder deze beschrijving.

  Extra tips voor het verwijderen van insectenresten

  • Probeer insectenresten zo snel mogelijk te verwijderen om te voorkomen dat ze zich ophopen en uw lak beschadigen.
  • Gebruik geen schurende sponsjes of borstels, omdat deze krassen op de lak kunnen veroorzaken.
  • Als u moeite heeft om hardnekkige insectenresten te verwijderen, kunt u het product opnieuw aanbrengen en iets langer laten inwerken voordat u het afveegt.

  Met Kenotek Anti-Insectenverwijderaar en deze eenvoudige tips kunt u uw auto effectief en veilig vrijmaken van hardnekkige insectenresten. Bekijk ook de rest van ons assortiment exterieur producten om uw voertuig in topconditie te houden en te zorgen voor een diepe glans en effectieve reiniging.

  Inhoud: 1 Liter Insectenverwijderaar

 • Productinformatie
  EAN:
  Merk: Kenotek
  Levertijd:
 • Verzenden
  Verzendkosten
  Nederland Tot €75 €6,50 Boven de €75 Gratis
  België/Duitsland Altijd €9,95
  Overige landen

  Neem contact op

  PostNL GLS

  HBSCarcleaning.nl werkt nou samen met een gerommeerde partij voor verzending: GLS. GLS hanteert vaste levertijden en geeft u altijd duidelijkheid wanneer u het pakket dat door ons wordt opgestuurd kunt verwachten. U ontvangt bij verzending een track en trace code zodat u een indicatie krijgt van de status van uw bestelling.

  Bent u niet thuis op de dag dat de zending bij u wordt aangeboden? Maak dan gebruik van de FlexDelivery-Service van GLS waarmee u kosteloos een alternatieve afleveroptie kunt selecteren:

  • Aflevering bij een GLS PakketShpop naar keuze, u bepaalt zelf wanneer u de zending ophaalt.
  • Aflevering op een andere datum, eventueel bij uw directe buren.

  U kunt zelf uw keuze kenbaar maken na ontvangst van de verzendbevestiging die u door GLS wordt gestuurd. In de email die u ontvangt kunt u op een link klikken, waarna u op een pagina komt waar u uw wensen kenbaar kunt maken. Kijk hier voor een GLS pakketshop bij u in de buurt.

 • Betalen
 • Insecten vlekken zonder moeite verwijderen

Wat vind je van de Anti Insect?

1 5
5

Reviews:

Anti Insect wordt gemiddeld beoordeeld met een 5.0 uit 5 gebasseerd op 1 reviews.

Steffan beoordeelde Anti Insect met een 5 uit 5 op 2017-06-19
"Mega spul, inspuiten, spons eroverheen en schoon!"
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766