• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Kenotek voordelig online bestellen!


HBS Carcleaning is een handelsnaam van QV Concepts. Jarenlange ervaring met autopoets producten heeft vertrouwen geleverd aan de Kenotek productengroep van CID LINES. HBS Carcleaning is leverancier van Kenotek Pro carcleaning, caravan cleaning, boot cleaning en truckcleaning producten in Nederland. Naast de Kenotek Pro producten kunt u ook bij ons terecht voor Kenotek Nano, tevreden gebruikt door vele wasstraten en Kenotek Globo, voor truckwashes, autowasstraten en industriële reiniging. Informatie over de industriële produkten van Kenotek is op te vragen via ons contact formulier.

Waarom KENOTEK van CID LINES?


CID LINES is sinds de oprichting in 1988 uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van reinigings, verzorgings- en desinfectiemiddelen voor de transport-, voedings- en landbouwsector. In de loop van de jaren heeft CID LINES een naam opgebouwd door continu onderzoek van vele gespecialiseerde chemici en engenieurs naar verbeteringen in het producten aanbod. De carcleaning & autowas producten van CID LINES zijn dan ook een resultaat van veel ervaring en onderzoek. De ingredienten van de producten hebben zich bewezen in veeleisende sectoren en staan garant voor het beste resultaat. Bekijk nu het totale aanbod voor:

Kenotek voor professionele gebruikers


Heeft u een wasstraat, een carcleaning bedrijf of wilt u meer weten over de toepassing van de Kenotek producten in uw industriële omgeving? Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in hoeveelheids verpakkingen. Deze kunnen niet via onze webshop worden verkocht. Neem contact met ons op via ons contact formulier.

Speciale acties voor autoclubs


Regelmatig worden wij gevraagd voor acties door autoclubs die het beste willen voor hun auto's. Bent u lid van een auto club en wilt u eens wat extra's voor uw mede-leden? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier om te zien wat er mogelijk is.

Meer Informatie aanvragen?


Voor meer informatie over gebruik van de Kenotek producten in uw wasstraat of industriele omgeving kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier dat u hier kunt vinden >>
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766