• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Uitgebreid assortiment

Het assortiment bestaat uit glasdoeken, zeem, velgenborstels, autosponzen en microvezeldoeken. Deze zijn allen van goede kwaliteit en kunnen vaker gebruikt worden. Met de glas- en microvezeldoeken kunt u makkelijk streeploos vet en vuil verwijderen van uw auto. Deze zijn zeer goed uitwasbaar. De microvezeldoek is te gebruiken bij onze andere producten als de interieurreiniger, autowax, wax spray of de vinyl en leer conditioner. Ook met de zeem kunt u streeploos uw auto poetsen. Door de handige koker droogt deze niet uit en blijft deze in top conditie. Met de autovelgenborstel kunt u makkelijk en snel uw velgen en wieldoppen schoonmaken zonder beschadigingen. De sponzen zijn makkelijk in gebruik en zijn ook weer makkelijk schoon te maken.  

HBS Carcleaning heeft bij elk product een productomschrijving en productinformatie staan. Zo weet u alles over de producten en kunt u ze makkelijker beoordelen. Deze vindt u wanneer u op het gewenste product klikt. Wij willen graag de beste producten om uw auto te reinigen leveren. Deze producten zorgen ervoor dat uw auto niet beschadigd en gemakkelijk in gebruik zijn.

Verzenden en betalen

Wilt u graag producten bestellen? Boven de €75 is de verzending naar Nederland gratis. Naar Duitsland en België bedragen de kosten altijd €9,95. De verzending gaat via GLS. Zij geven u altijd duidelijkheid wanneer u het pakket kunt verwachten door middel van een track en trace code.
U kunt de hulpmiddelen bestellen met verschillende betaalmogelijkheden. U kunt door middel van iDeal betalen met uw eigen bank, met uw creditcard, met PayPal of het bedrag zelf overmaken naar het Rabobank rekeningnummer dat beschreven staat bij elk product onder 'betalen'.

E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766