• Gratis levering vanaf € 75,-
 • Veilig betalen
 • Deskundig advies
 • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Tyre & Plastic GlossKenotek Tyre & Plastic Gloss is een hoogwaardig glansmiddel voor banden en kunststof. Tyre & Plastic Gloss zorgt voor een diepe glans op alle bumper, rubber en kunststof oppervlakken van het exterieur van uw auto, boot of vrachtwagen.

onze prijs
€ 10,67
 • Geeft een diepe glans op alle bumper, rubber en kunststof exterieur oppervlakken
 • Productomschrijving

  Hoe het Tyre & Plastic Gloss te gebruiken

  Het gebruik van Tyre & Plastic Gloss om uw banden en kunststof onderdelen er als nieuw uit te laten zien werkt als volgt:

  Benodigdheden

  • Kenotek Tyre & Plastic Gloss
  • Een microvezeldoek of applicatiespons
  • Een schone, droge doek

  Stap-voor-Stap Handleiding

  1. Reinig uw banden en kunststof onderdelen: Voordat u Kenotek Tyre & Plastic Gloss aanbrengt, is het belangrijk om uw banden en kunststof onderdelen grondig te reinigen om vuil en aanslag te verwijderen. Gebruik een geschikte reiniger, zoals Kenotek Wheel Cleaner Ultra, om uw banden en kunststof onderdelen te reinigen en spoel ze vervolgens af met water. Zorg ervoor dat de oppervlakken volledig droog zijn voordat u doorgaat.
  2. Breng Kenotek Tyre & Plastic Gloss aan op een doek of spons: Schud de fles Tyre & Plastic Gloss goed en breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een microvezeldoek of applicatiespons.
  3. Wrijf het product op de banden en kunststof onderdelen: Gebruik de doek of spons om het product gelijkmatig aan te brengen op de banden en kunststof onderdelen van uw voertuig. Zorg ervoor dat u een dunne, gelijkmatige laag aanbrengt en vermijd het aanbrengen van te veel product, omdat dit strepen of druppels kan veroorzaken.
  4. Laat het product drogen: Laat Kenotek Tyre & Plastic Gloss enkele minuten drogen om een duurzame en glanzende afwerking te creëren. Het is belangrijk om het product volledig te laten drogen voordat u verder gaat met het rijden om te voorkomen dat het product van de banden spettert.
  5. Veeg overtollig product af: Gebruik een schone, droge doek om overtollig product voorzichtig van de banden en kunststof onderdelen te verwijderen. Dit zorgt voor een strakke, professionele afwerking zonder strepen of druppels.
  6. Inspecteer uw werk: Controleer uw banden en kunststof onderdelen om er zeker van te zijn dat ze gelijkmatig bedekt zijn met Kenotek Tyre & Plastic Gloss en dat er geen gebieden zijn die u hebt gemist. Indien nodig kunt u extra product aanbrengen om eventuele onbehandelde gebieden te bedekken.

  Met deze eenvoudige stappen kunt u Kenotek Tyre & Plastic Gloss gebruiken om uw banden en kunststof onderdelen er als nieuw uit te laten zien en een langdurige, glanzende afwerking te creëren. Vergeet niet om regelmatig uw banden en kunststof onderdelen te behandelen om ze er op hun best uit te laten zien en te beschermen tegen veroudering en vervaging. Bekijk ook de rest van ons assortiment Kenotek autoverzorgingsproducten om uw voertuig in topconditie te houden.

 • Productinformatie
  EAN:
  Merk: Kenotek
  Levertijd:
 • Verzenden
  Verzendkosten
  Nederland Tot €75 €6,50 Boven de €75 Gratis
  België/Duitsland Altijd €9,95
  Overige landen

  Neem contact op

  PostNL GLS

  HBSCarcleaning.nl werkt nou samen met een gerommeerde partij voor verzending: GLS. GLS hanteert vaste levertijden en geeft u altijd duidelijkheid wanneer u het pakket dat door ons wordt opgestuurd kunt verwachten. U ontvangt bij verzending een track en trace code zodat u een indicatie krijgt van de status van uw bestelling.

  Bent u niet thuis op de dag dat de zending bij u wordt aangeboden? Maak dan gebruik van de FlexDelivery-Service van GLS waarmee u kosteloos een alternatieve afleveroptie kunt selecteren:

  • Aflevering bij een GLS PakketShpop naar keuze, u bepaalt zelf wanneer u de zending ophaalt.
  • Aflevering op een andere datum, eventueel bij uw directe buren.

  U kunt zelf uw keuze kenbaar maken na ontvangst van de verzendbevestiging die u door GLS wordt gestuurd. In de email die u ontvangt kunt u op een link klikken, waarna u op een pagina komt waar u uw wensen kenbaar kunt maken. Kijk hier voor een GLS pakketshop bij u in de buurt.

 • Betalen
 • Geeft een diepe glans op alle bumper, rubber en kunststof exterieur oppervlakken

Wat vind je van de Tyre & Plastic Gloss?

1 5
5

Reviews:

E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766