• Gratis levering vanaf € 75,-
 • Veilig betalen
 • Deskundig advies
 • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Snow Foam ShampooKenotek Snow Foam Shampoo is een zeer geconcentreerde pH neutrale foam shampoo. Geschikt voor alle foamlansen en foamers. Het product tast de bestaande beschermlaag niet aan en is perfect als voorwas om grove vervuiling los te weken en veilig af te voeren.

onze prijs
€ 12,29
 • Geschikt voor alle foamlansen en foamers
 • Perfect als voorwas voor het grove vuil
 • PH Neutraal
 • Productomschrijving

  Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van dit product:

  1. Effectieve reiniging: Kenotek Snow Foam Shampoo is krachtig genoeg om hardnekkig vuil, stof en verkeersfilm van uw auto te verwijderen zonder de beschermende wax- of sealantlaag aan te tasten.
  2. Veilig voor alle oppervlakken: Dankzij de pH-neutrale formule is Kenotek Snow Foam Shampoo veilig voor alle soorten autolak, glas, kunststof en rubber onderdelen.
  3. Makkelijk te gebruiken: Kenotek Snow Foam Shampoo is eenvoudig aan te brengen met een foam lance of schuimsprayer, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het reinigen van uw auto.
  4. Lange levensduur: Een kleine hoeveelheid Kenotek Snow Foam Shampoo gaat lang mee, waardoor u meer wasbeurten uit één fles kunt halen.

  Het juiste gebruik van Kenotek Snow Foam Shampoo

  Volg deze stappen om Kenotek Snow Foam Shampoo effectief te gebruiken voor een grondige reiniging van uw auto:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat uw auto op een vlakke ondergrond staat en niet in direct zonlicht. Dit voorkomt dat de shampoo te snel opdroogt en vlekken achterlaat.
  2. Mengen: Meng de Kenotek Snow Foam Shampoo met water volgens de aanbevolen verhouding op de verpakking. Meestal is dit 1:10 (shampoo:water), maar dit kan variëren afhankelijk van de hardheid van uw water en de mate van vervuiling van uw auto.
  3. Aanbrengen: Bevestig de mengselreservoir aan uw foam lance of schuimsprayer en spuit de snow foam gelijkmatig over het gehele voertuig. Zorg ervoor dat u alle delen van de auto bedekt, inclusief de wielkasten, de onderkant en de moeilijk bereikbare plekken.
  4. Inwerken: Laat de Kenotek Snow Foam Shampoo ongeveer 5-10 minuten inwerken, zodat het vuil en de verontreinigingen loskomen van het oppervlak van de auto.
  5. Afspoelen: Gebruik een hogedrukreiniger om de snow foam grondig af te spoelen, waarbij u van boven naar beneden werkt. Zorg ervoor dat u alle shampoo verwijdert, zodat er geen resten achterblijven. Gebruik daarna eventueel de nanomolaire autoshampoo van Kenotek: Brilliant Wash.
  6. Drogen: Droog uw auto met een zachte, pluisvrije microvezeldoek om watervlekken en strepen te voorkomen. Werk van boven naar beneden en vouw de doek regelmatig om een droog oppervlak te gebruiken.

  Door Kenotek Snow Foam Shampoo op de juiste manier te gebruiken, kunt u uw auto effectief en veilig reinigen, waardoor de levensduur van de lak en de glans behouden blijft. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil dat een professioneel product van HBS Carcleaning kan maken in uw autoverzorgingsroutine.

 • Productinformatie
  EAN: 5414829079218
  Merk: Kenotek
  Levertijd:
 • Verzenden
  Verzendkosten
  Nederland Tot €75 €6,50 Boven de €75 Gratis
  België/Duitsland Altijd €9,95
  Overige landen

  Neem contact op

  PostNL GLS

  HBSCarcleaning.nl werkt nou samen met een gerommeerde partij voor verzending: GLS. GLS hanteert vaste levertijden en geeft u altijd duidelijkheid wanneer u het pakket dat door ons wordt opgestuurd kunt verwachten. U ontvangt bij verzending een track en trace code zodat u een indicatie krijgt van de status van uw bestelling.

  Bent u niet thuis op de dag dat de zending bij u wordt aangeboden? Maak dan gebruik van de FlexDelivery-Service van GLS waarmee u kosteloos een alternatieve afleveroptie kunt selecteren:

  • Aflevering bij een GLS PakketShpop naar keuze, u bepaalt zelf wanneer u de zending ophaalt.
  • Aflevering op een andere datum, eventueel bij uw directe buren.

  U kunt zelf uw keuze kenbaar maken na ontvangst van de verzendbevestiging die u door GLS wordt gestuurd. In de email die u ontvangt kunt u op een link klikken, waarna u op een pagina komt waar u uw wensen kenbaar kunt maken. Kijk hier voor een GLS pakketshop bij u in de buurt.

 • Betalen
 • Geschikt voor alle foamlansen en foamers
 • Perfect als voorwas voor het grove vuil
 • PH Neutraal

Wat vind je van de Snow Foam Shampoo?

1 5
5

Reviews:

E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766