• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Nanomolaire autoshampoo voor een onberispelijke glans


Bij HBS Carcleaning begrijpen we dat autoliefhebbers en -eigenaren altijd op zoek zijn naar de beste producten om hun voertuigen er op hun best uit te laten zien. Een van de meest indrukwekkende producten in ons assortiment is de Kenotek Brilliant Wash, een nanomolaire autoshampoo die zorgt voor een diepe reiniging en een onberispelijke glans. In deze blog duiken we in de werking van deze revolutionaire shampoo en geven we tips en trucs voor het beste resultaat.

Wat is Kenotek Brilliant Wash?


Kenotek Brilliant Wash is een hoogwaardige, nanomolaire autoshampoo die speciaal is ontwikkeld om een diepe reiniging en een langdurige glans te bieden. De unieke nanomolaire formule zorgt ervoor dat vuil en verontreinigingen effectief worden verwijderd, terwijl de beschermende waslaag van het voertuig intact blijft.

Hoe werkt de nanomolaire technologie?


De nanomolaire technologie in Kenotek Brilliant Wash maakt gebruik van extreem kleine moleculen die diep in het vuil en de verontreinigingen op het oppervlak van het voertuig kunnen doordringen. Deze moleculen werken samen om vuil en vet op te lossen en af te voeren, zonder de beschermende waslaag aan te tasten. Het resultaat is een glanzend en schoon oppervlak dat waterafstotend en beschermd blijft.

Tips en trucs voor het gebruik van Kenotek Brilliant Wash

1. Gebruik de juiste verhouding


Voor een optimale reiniging en glans is het belangrijk om de juiste verhouding van Kenotek Brilliant Wash en water te gebruiken. Meng 1 tot 2 dopjes shampoo met 10 liter water voor het beste resultaat.

2. Werk van boven naar beneden


Begin met het wassen van het dak en werk vervolgens naar beneden toe. Dit zorgt ervoor dat het vuil en de verontreinigingen naar beneden stromen en niet opnieuw op het schone oppervlak terechtkomen.

3. Gebruik een microvezel washandschoen


Een microvezel washandschoen helpt om vuil en verontreinigingen van het oppervlak van het voertuig te verwijderen zonder krassen te veroorzaken. Bovendien zorgt de microvezel voor een gelijkmatige verdeling van de shampoo, wat resulteert in een betere reiniging en glans.

4. Spoel grondig


Zorg ervoor dat je het voertuig grondig spoelt met schoon water om alle shampoo en vuil te verwijderen. Dit voorkomt watervlekken en zorgt voor een streeploze glans.

5. Droog het voertuig


Gebruik een microvezel droogdoek om het voertuig na het spoelen te drogen. Dit helpt om watervlekken te voorkomen en zorgt voor een extra glans.

Bestel Kenotek Brilliant Wash


Kenotek Brilliant Wash is een revolutionaire nanomolaire autoshampoo die zorgt voor een diepe reiniging en een onberispelijke glans. Door de juiste verhouding te gebruiken, van boven naar beneden te werken, een microvezel washandschoen te gebruiken, grondig te spoelen en het voertuig te drogen, kun je het beste resultaat bereiken en je voertuig er op zijn best uit laten zien. Probeer Kenotek Brilliant Wash vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

 
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766