• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Bootonderhoud en poetsen - Je boot poetsen met Kenotek Pro producten


Het bezit van een boot vraagt om meer dan alleen vaarplezier. Het behouden van een glanzende en goed onderhouden boot is voor veel eigenaren een belangrijk aspect van bootbezitterschap. Afgezien van het esthetische uiterlijk, draagt regelmatig en adequaat onderhoud in hoge mate bij aan de levensduur en prestatie van de boot. Fijn nieuws voor iedere bootbezitter: Kenotek Pro-producten, reeds bekend en geliefd in de autowereld voor hun superieure kwaliteit, zijn ook uitstekend geschikt voor het onderhoud van boten. Of het nu een zeilboot, motorjacht of speedboot betreft, met Kenotek krijg je toegang tot eenvoudige, doeltreffende schoonmaak, polijst en beschermingsprocessen.

Interieur Onderhoud met Kenotek


Onderhoud van de boot strekt zich niet enkel uit tot de buitenkant. Interieurverzorging telt absoluut mee en draagt bij aan een soepele en genotvolle vaarervaring. Gelukkig bevat de Kenotek Pro Serie een oplossing met de Interior Cleaner.

Deze professionele reiniger is perfect voor het schoonmaken van textiel, synthetisch leder en kunststof delen in het interieur van je boot. Het is direct op het vuil aan te brengen en gemakkelijk uit te vegen met een vochtige doek. Moeilijke hoeken en diverse materialen zijn geen enkel probleem voor deze krachtpatser. De Interior Cleaner zorgt niet alleen voor grondige reiniging, maar laat ook een aangename geur achter.

Buitenzorg met Kenotek


Het exterieur van een boot krijgt veel te verduren. Van invloeden van zout water, UV-licht tot de algengroei. Het is dan ook van belang om dit deel uitgebreid te reinigen met een betrouwbaar product. Laat dit nu precies zijn waar de Kenotek Brilliant Wash in beeld komt!

Deze pH-neutrale shampoo is specifiek samengesteld om de buitenkant van je boot te reinigen, te glanzen en te beschermen. Zo weet je zeker dat je jouw vaartuig in de best mogelijke staat houdt en dat hij nog jaren meegaat.

Polijsten en Beschermen van je Boot


Na een grondige reiniging is het tijd voor het polijsten en waxen van je boot. Hiervoor introduceert Kenotek de Polish & Protect. Dit product biedt een hoogglanzende beschermende laag die je boot beschermt tegen verschillende externe invloeden.

Het aanbrengen van de Polish & Wax is vrij eenvoudig. Breng het aan op een droge doek, wrijf het uit over het oppervlak en laat het drogen. Hierna veeg je het residu weg met een schone doek. Het resultaat is een stootvaste, hoogglanzende en langdurige bescherming.

Om te garanderen dat je boot er altijd op zijn best uitziet en presteert, is het essentieel om regelmatig grondige reiniging en zorg op te nemen in je onderhoudsroutine. Dit draagt bij aan de levensduur en waarde van de boot op de lange termijn. Met Kenotek Pro-producten aan boord, is jouw boot altijd klaar om te schitteren, waar de wind je ook naar toe voert. Maak van bootonderhoud met Kenotek een ritueel dat het aandachtig eigenaarschap weerspiegelt waar elke bootbezitter trots op kan zijn.
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766