• Gratis levering vanaf € 75,-
  • Veilig betalen
  • Deskundig advies
  • Professioneel resultaat
winkelwagen Geen artikelen

Is het mogelijk om doffe koplampen te herstellen


Je kent het wel. Een mooie schoon gewassen auto  en vervolgens lelijke doffe koplampen. Wat kun je daar aan doen?  Je verhoogd hier ook de kans van verkoop van jouw auto van mocht je dit willen doen natuurlijk. Er zijn twee manieren om doffe koplampen weer als nieuw te krijgen.
  1. Klauwen vol geld uitgeven aan nieuwe koplampen bij een autospeciaalzaak wat meestal niet rendabel is (vooral voor oudere auto’s).
  2. Je gaat jouw koplampen polijsten.

Koplampen auto laten glanzen en krasjes op koplampen verwijderen


Je kunt jouw koplampen opnieuw laten glansen en het verweerde doffe eraf krijgen door ze te polijsten. Voor het herstellen van jouw koplampen gebruiken we een koplamp reparatieset. Eigenlijk poets je ze gewoon op. Deze poetsmiddelen speciaal voor koplampen zorgen ervoor dat vergeelde, geoxideerde of doffe en bekraste koplampen weer als nieuw worden. Een klein beetje ellebogenwerk maar het maakt een wereld van verschil! Tevens zorgt het voor een beschermingslaagje waardoor je koplampen niet weer snel dof worden.

Niet alleen het uiterlijk van de auto wordt ermee opgefrist maar ook het zicht bij het rijden bij nacht word stukken beter. In alle gevallen een winwin situatie dus. De poetsmiddelen zijn ook geschikt voor plastic koplampen. Lees wel altijd eerst even de gebruiksaanwijzing voor je het gebruikt.
Een greep uit ons assortiment
E: info@hbscarcleaning.nl T: 085-8771766